Aanbod gratis e-books

49 TIPS VOOR BLIJVERKOOP IN DE RETAIL

7 x 7 tips hoe je BLIJverkoop kunt doen, ook bij jouw klant.
Wat de winnende wetten én de verborgen verleiders zijn!

49 TIPS VOOR BLIJVERKOOP HOSPITALITY

7 x 7 tips hoe je BLIJverkoop kunt doen, ook bij jouw gast.
Wat de winnende wetten én de verborgen verleiders zijn!

Meer rendement uit training

Voor Retail en Hospitality bedrijven die samen met hun medewerkers willen werken aan gastgedreven gedrag met aantoonbaar resultaat.

Aanbod van Challenge Support

Al onze trainingen zijn opgebouwd in 3 fasen voor meer rendement!

Training

Ondernemers, managers en medewerkers trainen in gastvrijheid en verkoop passend bij jouw bedrijf, doel en gasten. We hebben meerdere trainingen beschikbaar die aantoonbaar resultaat leveren.

Nu ook DISC (team) trainingen!

Coaching

Praktische coaching (on the job) van ondernemers, managers en medewerkers, zowel 1 op 1 coaching als teamcoaching. Pragmatische aanpak staat voorop!

Online training

Meer FANs en B(l)ijverkoop; met deze online training heb je praktische handvatten om van jouw gast of klant een echte FAN te maken. Je krijgt tools om goed te adviseren én hogere omzet te behalen.

Mystery Visits

Een onafhankelijke blik in jouw organisatie. Met onze mystery visits brengen we dit helder inzichtelijk. Als nulmeting. Om nieuw gedrag te borgen. Voor Quick Wins!

Hospitality Inspiratie Tours

We nemen je mee op inspiratie tour naar verschillende steden. Zowel het retail landschap als de hospitality branche kent vele (nieuwe) concepten die de moeite waard zijn om te bezoeken en kennis mee te maken.

Advies

Voor ondernemers en managers die een sparringpartner zoeken met verstand van gastvrijheid, klantgerichtheid en verkoop. Met onze gedrevenheid en ruime ervaring zijn we een waardevolle partner