DISC trainingen

Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Hiermee kun je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken en voorkeuren hebben.

Vertrouwen in elkaar hebben, is de basis van goed kunnen samenwerken. En vertrouwen begint bij elkaar te leren kennen. Wie is die ander? En wie ben ik? Een training met DISC is bij uitstek een manier om elkaar, soms opnieuw, te leren kennen!

DISC staat voor:

D = Daadkrachtig, Direct, Snelle acties en taakgericht
I = Interactief, Inspirerend, Snelle acties en mensgericht
S = Stabiel, Sociaal, Rustige benadering en mensgericht
C = Conformerend, Consciëntieus, Rustige benadering en taakgericht

Wat levert de training op?

Het begrijpen van de 4 persoonlijkheidsstijlen helpt je om beter te communiceren, conflicten te voorkomen of te verminderen, de verschillen in anderen te waarderen, vertrouwen te winnen en anderen positief te beïnvloeden. DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit!

Onze DISC training is voor teams tussen de 6-10 personen en bestaat uit 2 dagdelen. Iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen DISC analyse rapport.

Wil je ook weten hoe je DISC kunt inzetten voor jouw onderneming?

Bel vooral 0346 – 752 037 0f 06-411 64 353 of