Wil je meer fans? Doe dan ‘ns gek!
We doen al gewoon genoeg.

Expertise

Training & advies in gastvrijheidsbeleving, klantgerichtheid en verkoop. Social media trainer. Gecertificeerd DISC trainer.

Anouk van de Laar

Onze partner Anouk helpt retail- en horecabedrijven graag om meer fans te krijgen. Zij ondersteunt teams om beter te worden door bewustwording in hun eigen gedrag en ze deelt haar kennis en kunde op een manier die vaak omschreven wordt als “inspirerend, leerzaam en leuk”.

Wil je samenwerken met Anouk?

Na haar studie aan de hotelschool in Heerlen werkte Anouk 5 jaar in Londen en Australië bij internationale bedrijven als Hilton Hotels en Conran Restaurants. Weer terug in Nederland ging ze aan de slag als Training & Communicatie Manager bij Oil & Vinegar, de culinaire cadeaushops. In die tijd (2001) was dat het meest belevingsvolle winkelconcept in Europa en Anouk hielp deze franchiseformule te groeien van 7 winkels in Nederland naar 100 winkels in 12 landen.

Sinds 2007 werkt Anouk als trainer, adviseur voor de retail en horeca en is al een paar jaar een vaste samenwerkingspartner van Challenge Support. Persoonlijke benadering, beleving, daadkracht en veelzijdigheid zijn haar sleutelwoorden.

Persoonlijk

Levensgenieter, gaat graag uiteten of kookt thuis met familie en vrienden, houdt van het glas halfvol, is graag buiten, ’n tikkie sportief, woont in Brabant, getrouwd met Hans en moeder van twee tieners.

Samenwerken met Anouk?