learning by doing!

Expertise

Houding & gedragstrainingen (gastvrijheid, communicatie en klantgerichtheid), coach, psycholoog (certificering TMA & OPQ), leiderschap & team trainingen

Maaike van Dort

Nadat Maaike haar studie arbeidspsychologie heeft afgerond, is vanuit deze studie de passie en gedrevenheid ontstaan om mensen in beweging te krijgen. Haar achtergrond is trainer en opleidingsmanager bij een grote uitzendorganisatie waarbij haar specialiteit lag in het trainen, coachen en ontwikkelen van medewerkers op het gebied van leiderschap, communicatie, klantgerichtheid en commercie. Nu is zij  ruim 12 jaar actief als eigenaar, coach, trainer en trainingsmanager in verschillende branches. Haar kracht ligt in het direct contact maken met mensen, makkelijk en snel inleven in verschillende situaties. Maaike zit vol met positiviteit en enthousiasme wat vaak aanstekelijk werkt waardoor zij mensen weet te verleiden een spannende stap te zetten. Maaike’s manier van coachen en trainen is open en direct, confronterend, gericht op de dagelijkse praktijk.

Persoonlijk

Gezonde balans tussen werk en privé, samen genieten met het gezin van een heerlijke skivakantie, passie voor shoppen en ook eten en drinken maakt haar blij!

Wil je met Maaike samenwerken?