“a sale is not something you persue; it’s what happens to you while you are immersed in serving your customer”

Expertise

Retail, Hospitality, strategische sparringpartner op het gebied van gastvrijheidsbeleving, klantgerichtheid en verkoop. Gecertificeerd DISC trainer, Trainer en coach (on the job).

Patricia Henderson

Na te zijn afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, heeft Patricia zich ontwikkeld in Sales & Marketing bij verschillende bedrijven. Bij deze bedrijven heeft zij expertise ontwikkeld in marketing, corporate sales en trainingen. Haar specialiteiten zijn gastvrijheidsbeleving creëren,  klantgerichtheid en verkoop optimalisatie, altijd in deze combinatie.
Ze heeft ruim 10 jaar ervaring als Hospitality & Retail adviseur en trainer waarbij het boeken van aantoonbare resultaten bij klanten in deze branches haar drive is. Op een vooral praktische manier zet zij graag mensen aan het denken waardoor er inspiratie komt en beweging wordt gecreëerd met resultaat. Haar manier van trainen is kritisch, gedreven, loyaal en persoonlijk waarbij training on the job haar op het lijf is geschreven.

Als sparringpartner creëert zij kansen, mogelijkheden en op maat advies door heldere analyse van de behoefte van de klant.

Wat haar typeert als mens is openminded, ruimte voor iedereen, gedreven en resultaatgericht. Dit zie je terug in werk en privéleven.

Persoonlijk

Houdt erg van het zomerseizoen met mooi weer en gezelligheid op straat, is een enorme fan van goed, mooi en lekker eten met een heerlijk glas wijn of een bijzonder bier. Haar passie voor gastvrijheid is het plezier in het leven zowel in werk als thuis met gezin, familie en vrienden.

Buiten dat is zij een muziekliefhebber en gaat graag naar concerten. Oftewel, never a dull moment!

Samenwerken met Patricia?