Expertise

Auteur Reclametoolbox®, merkstrategie, professioneel fotograaf

Werner van Beusekom

Werner is de auteur van de Reclametoolbox®, een uniek gereedschap voor reclamemakers en marketeers. Voor deze toolbox zijn een app, meerdere canvassen en een cloud oplossing ontwikkeld.

Onder de vlag van diverse reclamebureaus heeft hij aan de wieg gestaan van vele nieuwe merken en reclamecampagnes. Hij denkt razendsnel, is een gewaardeerd sparringpartner. Hij weet als geen ander hoe je een merk moet neerzetten om het vervolgens te vermarkten. Een kleine greep uit de vele merken waar hij voor werkt: New Brand Activators (Sligro, EMTÉ, Royal Canin, De Dames van Hurkmans) Fitland, Typetuin, Aeon Plaza Hotels, Postillion Hotels, Store3D.

Werner heeft voor de Reclametoolbox® een analyse gemaakt van alle bestaande communicatiemiddelen (meer dan 1200!) waardoor hij heel goed kan adviseren welk middel het beste kan worden ingezet om uw doelgroep te bereiken. Hij is creatief en out of the box. Stelt scherpe vragen en blijft doorvragen tot hij tot de kern van uw merk komt.

Werner houdt regelmatig presentaties en is gastdocent voor o.a. Fontys Hogeschool Eindhoven, Avans Hogescholen, Sint Lucas Eindhoven.

Wil je samenwerken met Werner?